På denne side vil jeg fortælle dig hvordan du slipper af med Private sælgere!


Her vil jeg fortælle hvordan du kan slippe af med sælgere der ringer angående private salg! Grunden til at du bliver kontaktet er at du hartilmeldt dig undersøgelser, konkurrencer, nyhedsbreve mm. og i den forbindelse har givet tilladelse til at dine oplysninger vil blive brugt til marketing. Når du ikke ønsker at blive ringet op mere, så det så simpelt at du blot skal tilmelde dig robinsonlisten på knappen i bunden. Men selvom du er tilmeldt robinsonlisten, må virksomheder stadig gerne kontakte dig uden sammentykke angående:

• Bøger
• Abonnementer på aviser, ugeblade og tidsskrifter
• Forsikringer
• Abonnementer på redningstjenester og sygetransport

Når du er tilmeldt Robinson listen, må virksomheder ikke længere kontakte dig. Dog bliver listen kun opdateret 1 gang hver 3 måned, så der vil gå alt fra 1 til 93 dage, før ændringen træder i kræft. Skulle du bliver ringet op, så kan du nemt slippe af med sælgeren ved at holde en god tone og sige:
” Jeg har tilmeldt mig reklamebeskyttelse, da jeg ikke er interesseret i tilbud og nok selv skal opsøge det hvis jeg mangler noget. Så hvis du vil fjerne mig fra jeres liste, så kan du også komme videre til en ny og ikke skal spilde mere af DIN tid her ”Personligt tip fra tidligere sælger

De fleste sælgere har respekt for at man ikke ønsker at blive ringet op og fjerner dig dermed fra deres liste. Skulle du fortsat blive ved med at blive ringet op, så kontakt firmaets hovedkontor, så fjerner de dig. Husk man kommer altid langt med en god tone og de fleste selskaber vil også fjerne dig fra deres liste, selvom de egentlig stadig må ringe til dig!

Håber denne lille guide kan hjælpe dig godt på vej!
BLIV TILMELDT