På denne side vil jeg fortælle dig hvordan du slipper af med erhvervs sælgere!


Her vil jeg fortælle hvordan du kan slippe af med sælgere der ringer angående dit erhverv.
Grunden til at du bliver kontaktet er at når du er cvr registreret, må virksomheder indhente dine offentlige oplysninger og lave marketing på dig. Men det kan du nemt undgå ved at blive tilmeldt reklamebeskyttelse på virk, via knappen i bunden!

Dog skal du være opmærksom på at dette kun gør at de ikke må indhente dine oplysninger fra virk, så hvis du tilmelder din virksomhed til f.eks en ny konkurrence, der må markedsføre dine oplysninger, er du i systemet igen.Du vil dog stadig også blive ringet op, da dine oplysninger er indhentet og af denne grund må telemarketing stadig kontakte dig. Du kan dog nemt slippe af med sælgere ved at sige:
” Jeg har tilmeldt mig reklamebeskyttelse, da jeg ikke er interesseret i tilbud og nok selv skal opsøge det hvis jeg mangler noget. Så hvis du vil fjerne mig fra jeres liste, så kan du også komme videre til en ny og ikke skal spilde mere af DIN tid her ”

De fleste sælgere har respekten for at man ikke ønsker at blive ringet op, og fjerner dig. Skulle du fortsat blive ved med at blive ringet op, så kontakt firmaets hovedkontor, så fjerner de dig ofte gerne!

Håber denne lille guide kan hjælpe dig godt på vej!
BLIV TILMELDT